AEMIM rep un guardó a la gala d’Onda Cero Menorca

L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Menorca (AEMIM) va rebre, en una gala celebrada a l’Orfeó Maonès, un dels premis atorgats per Onda Cero Menorca

El 27 d’octubre, l’emissora va celebrar la seva tercera edició de Premis, amb els quals destaca cada any a les persones o entitats que han sobresortit per la seva activitat.

D’entre els 10 guardonats en les diferents categories, l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Menorca va rebre el reconeixement per la seva tasca en l’àmbit de “Solidaritat”. Per la seva banda, Carolina Beltrán ho va fer en el de “Ciència i Investigació”, Joana Pons i Els seus Guitarres a “Cultura”, La Cova d’en Xoroi a “Empresa”, Mari Genestar en “Educació”, L’Escola de Salut Pública a “Salut”, La Colla de Geganters de Maó a “Festes i Tradicions”, Fra Rotger a “Gastronomia” i el Club Marítim de Maó en “Turisme”.

Javier Ruiz Taboada, reconegut periodista de l’emissora, i la directora d’Onda Cero Menorca, Diana Font, van ser els presentadors d’aquesta cerimònia. A més, va comptar amb l’actuació del cantant Bep Marquès, que va amenitzar la vetllada a la meitat de la jornada.

ENHORABONA!