ABDEM posa en marxa el Servei Activa-T per a joves amb EM

L’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM) va començar a posar en marxa al mes de gener el servei Activa-T, dirigit a la informació, formació i acompanyament dels joves amb Esclerosi Múltiple

Fins 2014, els serveis dirigits des de l’Associació Balear de EM se centraban principalmente en dar una respuesta asistencial y rehabilitadora a las personas afectadas por la enfermedad , especialmente a aquellas que presentaban un major nivell de deteriorament a nivell físic i cognitiu a causa del progrés de l’EM i els símptomes que se’n deriven.

30 joves van actualment a les seves activitats, dissenyades de manera participativa en base a les necessitats detectades, i que es desenvolupen en un espai on conèixer i compartir experiències, i en el qual trobar suport i resposta a les inquietuds que sorgeixen al voltant de la malaltia .

Una de les activitats més destacades és el projecte Sup-therapy, que mitjançant la pràctica de Paddle Surf de manera controlada, facilita una millora del to muscular i optimitza les funcions corporals a través de la millora del control postural i dels moviments selectius. Sup-therapy resulta especialment estimulant, a causa de l’innovador del projecte ja que es realitza al mar, desmedicalizando per tant el context en què es desenvolupa.

Amb l’objectiu de contribuir al finançament dels serveis prestats des de ABDEM a les persones amb EM i les seves famílies, l’Associació ha creat el Calendari Activa-T 2015, en què han posat els joves participants del servei.

0 comentaris

Deixar un comentari

¿Et vols unir a la conversa?
Ets lliure de contribuïr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *