Links d’interès

MedlinePlus. Informació de salut de la Biblioteca Nacional de Medicina (castellà)

Federació internacional de l’Esclerosi Múltiple – Informació independent dels professionals d’EM de tot el món (diferents idiomes)

National Multiple Sclerosis Society – Associació Nacional Esclerosi Múltiple a Estats Units, web amb informació, consells i ajuda per a pacients i familiars de pacients (anglès i castellà)

Societat Espanyola de Neurologia (castellà)

Agència Europea de Medicaments – EMEA, European Medicines Agency (anglès)

Administració de medicaments i aliments dels Estats Units – FDA, U.S. Food and Drugs Administration. La FDA és una administració del departament de salut dels Estats Units amb informació i consells per a pacients, tant nens petits com adults, sobre alimentació i medicaments de diverses malalties (anglès i castellà)

Clinical Trials – Web del departament de salut dels Estats Units amb informació d’assajos i investigacions (ja fetes i encara en progrès) sobre tot tipus de malalties i també sobre l’Esclerosi Múltiple (anglès)

Biogen Idec – Companyia d’investigació de nous fàrmacs per al tractament de dolències oncològiques, neurològiques, immunològiques i cardiopulmonars. Entre els seus productes per a tractar l’Esclerosi Múltiple podem citar: Avonex, Tysabri, BG-12, Rituxan, etc… Conten amb diversos premis nobel entre el seu grup d’investigadors (anglès)

MS Gateway – Comunitat internacional i web amb múltiple informació sobre l’Esclerosi Múltiple (diferents idiomes)

Merck Serono – Companyia farmacèutica present a 63 països i que desenvolupa fàrmacs per a camps tant diversos com la oncologia, neurologia, cardio-metabolisme, tractaments de fertilitat, etc… Ofereixen diversos productes per al tractament de l’Esclerosi Múltiple, com ara el Rebif, que ha estat aprovat per al tractament de l’EM remitent-recurrent a més de 80 països de tot el món (anglès)

Copaxone – Fàrmac subministrat en xeringues precarregades d’1 ml. administrades per via subcutànea, similar a la forma en la que milions de persones diabètiques s’administren diàriament insulina. El seu compost actiu és l’acetat de glatiramer, i està indicat per a reduïr la freqüència de les recaigudes en el pacients d’EM remitent-recurrent (anglès, més informació en castellà)