Barcelona capital mundial de la Esclerosis Múltiple al 2015

Barcelona, 7 oct (EFE) .- Barcelona ha estat designada avui capital mundial de l’esclerosi múltiple gràcies al Comitè Europeu per al Tractament i la Investigació en Esclerosi Múltiple (ECTRIMS), que ha acordat celebrar el congrés previst per al 2015 en el Centre de convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Segons ha informat el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEMCAT), més de 8.000 mil professionals dels cinc continents participaran en aquesta trobada científica, centrat en l’estudi de la malaltia i que té com a objectiu debatre els principals avenços sobre la investigació i tractament de l’EM.

El doctor Xavier Montalban, director del CEMCAT, ha explicat que aquesta decisió és un reconeixement a la bona feina que estem realitzant en el diagnòstic i tractament de l’EM, i ens posiciona com un dels països de referència en l’abordatge d’aquesta malaltia.

Barcelona s’ha imposat en la votació final sobre altres ciutats candidates, entre elles Viena, Istanbul i Jerusalem.

“Aquest és un dels congressos que metges més multitudinaris que hi haafirma Montalban, que afirma que la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple (MSIF) celebrarà també a Barcelona, la seva trobada de persones afectades d’EM“.

Que metges i pacients estiguin alhora en la nostra ciutat la converteix en una autèntica capital mundial de l’esclerosi múltiple“, ha destacat.

Font original: La Vanguardia
0 comentaris

Deixar un comentari

¿Et vols unir a la conversa?
Ets lliure de contribuïr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *