emate.es fa servir galetes.

De conformitat amb la nova normativa , emate.es informarà a l’usuari sobre els galetes que utilitza i el motiu del seu ús , sol · licitant el seu consentiment per poder utilitzar-les.
emate.es utilitza galetes per millorar l’experiència dels usuaris , facilitant la navegació per la nostra web . Estem fent tot el possible per facilitar l’ús d’aquestes galetes , així com la gestió i control en utilitzar els nostres serveis .

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de text que s’emmagatzemen al dispositiu de l’usuari d’Internet en visitar una pàgina web . És l’operador del lloc web el que determina quin tipus d’informació conté la galeta i quin és el seu propòsit , podent a més ser utilitzada pel servidor web cada vegada que visiti aquesta web . S’utilitzen les galetes per estalviar temps i fer l’experiència de navegació web molt més eficient . No obstant això, poden ser usades amb diversos propòsits diferents que van des de recordar la informació d’inici de sessió o el que conté la seva comanda de compra .

Existeixen una gran quantitat de guies en què s’explica el que són les galetes , i per a què s’utilitzen . Pro la nostra part , els explicarem com afecten aquestes galetes a la pàgina web de emate.es , però en el cas que necessiti més informació, mireu aquestes pàgines :

• http://www.allaboutgaletes.org

• http://www.youronlinechoices.eu

• http://www.international-chamber.co.uk/our-expertise/digitaleconomy

Com utilitza emate.es les galetes?

emate.es només utilitzarà les galetes que vostè ens deixi utilitzar . Podrà controlar les galetes a través del seu navegador . Podrà trobar més informació al respecte més endavant . Hem utilitzat algunes de les guies existents per classificar les galetes que fem servir en diversos grups :

1 . galetes de Rendiment

2 . galetes Funcionals

3 . galetes de Màrqueting

A continuació trobareu més informació sobre cada un d’aquests tipus de galetes .

1 . galetes de Rendiment

Es tracta de galetes que recullen informació sobre com utilitza el lloc web ( per exemple , les pàgines que visita o si es produeix algun error ) i que també ajuden a emate.es a la localització i solució de problemes del lloc web . Tota la informació recollida en les mateixes és totalment anònima i ens ajuda a entendre com funciona el nostre lloc , realitzant les millores oportunes per facilitar la seva navegació .

Aquestes galetes permetran :

• Que Vostè navegui pel lloc

• Que emate.es recompileu informació sobre com utilitza Vostè la pàgina web , per així entendre la usabilitat del lloc , i ajudar-nos a implementar les millores necessàries . Aquestes galetes no recolliran cap informació sobre vostè que pugui ser usada amb fins publicitaris , o informació sobre les seves preferències ( com ara les dades d’usuari ) més enllà d’aquesta visita en particular .

2 . galetes Funcionals

El nostre propòsit amb aquestes galetes no és altre que millorar l’experiència dels usuaris de emate.es . Podrà rebutjar en qualsevol moment l’ús d’aquestes galetes . emate.es utilitza aquestes galetes per recordar certs paràmetres de configuració o per proporcionar certs serveis o missatges que poden arribar a millorar la seva experiència al nostre lloc. Per exemple , recorden el país o l’idioma que ha seleccionat en visitar les pàgines , i no s’utilitzen amb finalitats de màrqueting .

Aquestes galetes permetran :

• Recordar seves dades d’inici de sessió com a client en tornar a la pàgina

Aquestes galetes no recolliran cap informació sobre vostè que pugui ser usada amb fins publicitaris , o informació sobre les seves preferències ( com ara les dades d’usuari ) més enllà d’aquesta visita en particular .

3 . galetes de Màrqueting

Aquestes galetes són gestionades per tercers , de manera que podrà utilitzar les eines d’aquests per restringir l’ ús d’aquestes galetes . Algunes de les galetes s’utilitzen per enllaçar a altres pàgines web que proporcionen certs serveis a emate.es , com pot ser el cas de Facebook , Twitter o Google . Algunes d’aquestes galetes modificaran els anuncis d’altres webs per adaptar-los a les seves preferències .

Aquestes galetes permetran :

• Enllaçar amb xarxes socials

• Passar informació sobre la seva visita a la pàgina de emate.es per adaptar anuncis a altres pàgines .

A més d’acceptar o rebutjar l’ús de certes galetes a través de la pàgina web de emate.es , també podrà gestionar- fent ús de la configuració del seu navegador .

Aquí hi ha una font d’informació sobre com dur a terme aquest procés : http://www.allaboutgaletes.org/manage-galetes/

Tan sols llegirem o escriurem galetes sobre les seves preferències . Aquelles que hagin estat instal · lades abans de modificar la configuració romandran en el seu ordinador i podrà esborrar fent ús de les opcions de configuració del seu navegador .

0 comentaris

Deixar un comentari

¿Et vols unir a la conversa?
Ets lliure de contribuïr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *